Американця заарештували за різдвяний секс з козою

 Lenta.ru

Жителя американського міста Оклахома-Сіті (штат Оклахома) арештували за секс з козою. Як пише в понеділок, 29 грудня, The Daily Mirror, інцидент стався в Різдво.

За інформацією видання, близько 22:30 за місцевим часом в поліцію надійшла скарга на жорстоке поводження з тваринами. Чоловік розповів правоохоронцям, що за допомогою камер спостереження побачив 53-річного Деррила Гені Скоггина (Darryl Gene Scoggin) зі спущеними штанами, який тримав козу. «У нього абсолютно точно був статевий акт з твариною», — підкреслив свідок.

Після того, як співробітники правоохоронних органів прибули на місце події, очевидець розповів їм, що відразу після дзвінка він взяв рушницю і утримував Скоггина до приїзду поліцейських, уточнює Metro. Чоловіка негайно взяли під варту. При обшуку в його піджаку була виявлена пляшка горілки. Свідок події також стверджує, що це вже не перший раз, коли Скоггин ґвалтував кіз. Закони, що допускають, або, навпаки, забороняють сексуальні контакти з тваринами у США приймаються на рівні штатів.

На сьогоднішній день зоофілія вважається незаконною в 37 штатах, у тому числі в Оклахомі. Максимальний термін позбавлення волі за такі злочини там становить 10 років позбавлення волі. За китайським гороскопом, символом 2015-го року була коза.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення