Андрій Богдан потрапив у черговий скандал

Андрій Богдан після відставки вирішив відпочити від справ і відправився на Сейшели. Колишній чиновник одразу поділився з підписниками сонячними фотографіями, на яких він у шортах і футболці позує на тлі океану з табличкою, де написано "Сейшели".

Свій знімок він супроводив такими словами: "Друзі дуже скучаю за Вами, не сплю не їм. Вірю, скоро всі Ви будете займатись тим, що Вам подобається. Розумію Вам не легко, денег нет, но Вы держитесь!!!"

Наступного дня Богдан запостив нові знімки з островів і поскаржився, що йому нудно. А щоб скрасити будні в екзотичній країні, Богдан закликав дівчат приїжджати до нього в гості.

"Девочки тут такое дело. Приехал на Сейшелы а тут скукатища... Никто не хочет прилететь в гости? Поддержать так сказать в трудную минуту. А то совсем изгоревался я. Безвластие".

У свою чергу багато українці відзначили не так гарні фото Богдана, як його безграмотність, адже помилки в постах адвоката видно неозброєним оком.

"Андрію, цього разу лише три комі пропустили. Не дякуйте", - звернувся до Богдана Володимир Грисюк і показав, де і які саме допустив помилки екс-соратник Зеленського.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення