Забрати владу у Кличка: ширяться чутки, що Андрій Богдан піде в мери Києва

Колишній голова Офісу президента Андрій Богдан збирається брати участь у виборах мера Києва. Така інформація з'явилася в телеграм-каналі "Золоті ворота. інсайда КМДА". Водночас зауважимо, що поки немає офіційної інформації від самого Богдана. Зокрема, немає публікацій про вибори і на його сторінці у Facebook.

"Подробиці будуть, але пізніше, слідкуйте за оновленнями і реакціями" - йдеться в повідомленні телеграм-каналу..

Слід зауважити, що Андрій Богдан вже допускав своє балотування на виборах мера Києва в той час, як був головою Офісу президента.

"Найменша проблема в цьому всьому - це кандидати. Кандидатур багато. Може, я навіть піду ... Я ніколи над цим серйозно не задумувався, але от останні події показали, що аудиторія бачить опонентом Кличка Богдана. Я вважаю, що для мене це спуститися на декілька сходинок вниз. З іншого боку, я свою функцію вже майже виконав - як перша ступінь ракети, яка виводить її на орбіту, - я вже її майже вивів. І мені треба зайнятись чимось серйозним", - казав Андрій Богдан в інтерв'ю виданню "ВВС Україна" у вересні 2019 року.

На уточнююче питання, чи є ці слова жартом, Богдан відповів, що серйозно над цим не замислювався, але аудиторія бачить саме його опонентом нинішнього мера Віталія Кличка.

Нагадаємо, що днями народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко заявив, що міг би бути корисним Києву, тому планує балотуватися у мери Києва.

"Ми маємо боротися за перемогу у місті Києві, тому, коли ми визначимось, ми про це оголосимо. Поганий той солдат, який не мріє стати генералом, я амбітна людина і вважаю, що мені є що зробити у Києві. Я пройшов свій шлях і багато знаю про місцеве самоврядування, тому мені здається, що я міг би бути корисним", - сказав Гончаренко в ефірі телеканала "НАШ".
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення