Анджеліна Джолі поборола анорексію (фото)

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка раніше страждала від анорексії, набрала вагу,повідомляє starhit.ru.

Анджеліна Джолі в черговий раз викликала масу обговорення серед своїх шанувальників по всьому світу. Ті фанати, які уважно спостерігають за переміщеннями зірки, розглядають кожне її нове фото, опубліковане в Інтернеті, помітили, що вона набрала вагу. Після низки повідомлень про хворобливу худорбу Анджеліни, про госпіталізацію з-за анорексії, нарешті, стало очевидно, що справи пішли на поправку.

Днями Джолі виступала на конференції ООН, де вона з'явилася в обтягуючому, строгому костюмі. Фотографи зняли актрису з усіх ракурсів під час її промови. На фотографіях Джолі виглядає явно посвіжілою і навіть набрала вагу. Обличчя голлівудської знаменитості не виснажено, як раніше, навпаки, вона виглядає задоволеною. У співтоваристві фанатів Анджеліни в «Інстаграмі» захопленню не було меж. Шанувальники зірки писали їй компліменти і раділи за її здоровий вигляд.

Це не дивно, адже всього кілька місяців тому в пресі з'явилася інформація про те, що Джолі була госпіталізована через критичну нестачу ваги. При зрості 169 сантиметрів мати шістьох дітей і дружина Бреда Пітта важила, за даними ЗМІ, всього 35 кілограмів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення