Аномальна спека в Японії погубила 12 осіб, тисячі потрапили до лікарні

 СЕГОДНЯ

В Японії як мінімум 12 людей загинули, а ще 9,9 тисяч було госпіталізовано з тепловими ударами через сильну спеку. Про це повідомило в середу Головне пожежне управління Японії, яке виконує також функції МНС і швидкої допомоги

Найгірша ситуація в в центральних і західних районах Японії. У Токіо навіть в ранкові години температура тримається на рівні 33-34 градусів.

Більшість постраждалих – люди похилого віку, які часто не стежать, наскільки довго вони знаходяться на вулиці, або не включають вдома кондиціонери з метою економії.

У минулому році через спеку в Японії також було безліч постраждалих і загинули люди. До серпня 2017 року загинули вісім осіб, більше п'яти тисяч потрапили до лікарень. Всього за сезон 2017 року Японії загинуло від спеки 44 людини.

Крім того, Японія потерпає від безперервних злив і викликаних ними повеней вже близько тижня. За останніми даними, загинули 199 осіб.

А в Канаді – аномальна спека. Її жертвами стали вже 70 осіб. Медики кажуть, це переважно люди похилого віку. У них не витримує серце. Тому радять зайвий раз не виходити на вулицю. Або брати з собою воду і покривати голову.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення