"Антона Полякова вбили": Скороход розповіла про заручення із загиблим і свою версію смерті коханого (фото, відео)

Нардеп Ганна Скороход в ефірі програми "Хард з Влащенко" на каналі "Україна" розповіла про те, що вони із загиблим Антоном Поляковим планували одружитися і про те, що чоловіка, на її думку, вбили.

У студії Скороход повідомила, що вони з Антоном були заручені.

"Ми були заручені і планували оформити відносини на його (Полякова-ред) день народження. Він дуже цього хотів", - сказала Ганна.

Жінка зазначила, що, на її думку, Антона Полякова вбили.

"Я хочу заявити відкрито на всю країну про те, що Антона Полякова вбили. І не треба вигадувати нічого, не треба розповідати нічого про наркотики..Антон ніколи їх не вживав", - зазначила нардеп.

За версією Ганни, Антона вбили і везли тіло в таксі. Але правоохоронці випадково зупинили автівку.

Скороход вважає, що версія щодо вживання загиблим дешевих вуличних наркотиків виглядає неправдивою. Нібито речі загиблого, які знаходяться у неї, правоохоронці навіть не намагалися дослідити.

Ганна заявила, що причиною загибелі нардепа стала його політична діяльність, також жінка повідомила, що вона особисто не планує вживати наркотики і не думає про смерть, натякаючи на те, що їй загрожує небезпека.

Нагадаємо, що 33-річного народного депутата Антона Полякова в ніч на 8 жовтня виявили мертвим. Експертиза встановила, що смерть нардепа настала через гостру коронарну недостатність, гостру ішемічну хворобу серця. 11 жовтня народного депутата Антона Полякова поховали у Чернігові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення