Апеляційний суд зняв арешт з документів Насірова

 Комментарии

Усуненому головному податківцю повертають паспорт громадянина України, два паспорти для виїзду за кордон, дипломатичний паспорт та інші документи

Апеляційний суд Києва зняв арешт з паспортів відстороненого керівника ГФС Романа Насірова. Як повідомляє БизнесЦензор, про це депутат Верховної Ради від фракції «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Журжій повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Апеляційний суд Києва підтвердив законність арешту у Насірова близько 30 тис. євро готівкою, 10 годин і золота. З документів та паспортів Насирова арешт було знято», – написав Журжій.

Втім, за словами депутата, це не означає, що документи будуть повернуті Насирову, оскільки вони повинні бути передані у Держміграційну службу для виконання рішення суду від 6 березня про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

«Прокурор зазначив, що до кінця травня вони планують надіслати до суду обвинувальний акт. Також прокуратура планує подати цивільний позов на Насірова про відшкодування збитків державі, завданих внаслідок його дій», – написав Журжій.

Як уточнює Інтерфакс-Україна, згідно з рішенням апеляційного суду, Насірову повертаються документи – паспорт громадянина України, два паспорти для виїзду за кордон, дипломатичний паспорт та інші документи.

Під вартою залишаються золоті злитки, кілька годинників різних марок, гербова печатка з написом «ГФС».

Як повідомлялося, Солом'янський районний суд Києва заарештував мобільні телефони, годинники та паспорт відстороненого голови податкової служби Романа Насірова, але не накладав арешт на інші активи підозрюваного, в тому числі банківські рахунки і нерухомість.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура також обіцяла порушити клопотання про накладення арешту на всі майна Насірова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення