Армія РФ стратила екс-директора Пологівського лісгоспу: що відомо

Російські загарбники до смерті закатували заслуженого лісівника України Володимира Носика. Про це інформує Державне агентство лісових ресурсів України.

"Жахлива звістка: окупанти до смерті закатували Заслуженого лісівника України Володимира Носика. Володимир Іванович 42 роки пропрацював в лісовому господарстві. Останні 35 років він працював в Пологівському лісгоспі (в тому числі, на посаді директора). Вічна пам’ять великому лісівнику", - йдеться в повідомленні.

Заступник директора підприємства Дмитро Костюк в одному з інтерв'ю в червні 2022 р. повідомив, що Носик залишився на тимчасово окупованій території.

"Наш директор Носик Володимир Іванович – на окупованій території. По можливості він намагається до останнього підтримувати діяльність лісгоспу та хоча б рятувати майно. Добре, що із ним є зв’язок. Однак, маємо інформацію, що нерухоме та рухоме майно по окупованих лісництвах вже десь розграбоване", - розповідав Костюк.

За даними Опендатабот, 29 серпня 2022 Володимира Носика на посаді директора ДП "Пологівське лісомисливське господарство" замінив Дмитро Костюк. Зараз підприємство знаходиться у стані припинення.

Володимир Носик народився у 1957 році в Волноваському районі Донеччини. В 1980 році закінчив Великоанадольський лісовий технікум, отримав направлення до Мелітопольського лісгоспу, де спочатку працював лісівником, згодом майстром. Потім його призначили начальником лісомеліоративної дільниці.

А в 1986 році він був переведений на посаду головного лісничого Пологівської лісомеліоративної станції, де пропрацював до 1992 року. У вересні того ж року Володимира Івановича Носика призначають директором ДП "Пологівське лісомисливське господарство". Цю посаду він обіймав і на момент відкритого вторгнення РФ, пише Центр журналістських розслідувань.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення