Астрофізик розповів про можливість сексу в космосі

 Lenta.ru

Відомий американський астрофізик і популяризатор науки Ніл Деграссі Тайсон відповів на запитання про те, як проходить секс в космосі і як подолати вплив невагомості. Це сталося під час ток-шоу StarTalk, яке веде вчений.

Тайсона питання не збентежило: астрофізик зазначив, що другий закон Ньютона (добуток маси тіла на його прискорення дорівнює силі, з якою на нього діють оточуючі тіла) - головна перешкода на шляху "нормального" сексу в космосі.

На Землі цей закон не заважає, оскільки сила тяжіння Землі не дає тілам "відлітати" у небажаному напрямку. У космосі ж будь-який контакт з партнером під час статевого акту змусить його тіло прискорено рухатися в заданому напрямку, поки воно не вдариться об стінку космічного корабля.

Тайсон пропонує вирішити цю проблему за допомогою ременів: безліч цих пристосувань зможуть утримати обох партнерів від отскаківання і постійних ударів об стіни.

Хоча сімейні пари космонавтів вже літали в космос (це місія шатлу "Індевор" STS-47 в 1992 році), НАСА спростовує всі чутки про статеві акти в космосі. Про такі досліди заявляв французький вчений і письменник П'єр Колер: за його словами, ще у 1996 році НАСА організувала спеціальну експедицію в космос, в рамках якої американські фахівці збиралися з'ясувати, яким чином найкраще займатися сексом в умовах невагомості

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення