Атака рейдерів у Житомирі: поліція "закрила очі" на побиття жінок

На території кондитерської фабрики "Житомирські ласощі" (ЖЛ) поліція не стала перешкоджати рейдерам, які почали бити жінок.

Про це 3 січня написала на своїй сторінці в Facebook журналіст Оксана Трокоз.

За її словами, один з "тітушок" проявив агресію в той момент, коли його почали знімати на камеру. Чоловік накинувся на саму Оксану і спробував ударити також її колегу. Присутні на місці інциденту правоохоронці проявили підозрілу стриманість.

"Поліція, кажете? На фабриці "ЖЛ" знімаємо, як представники одного власника воюють з "тітушками" і ншого ("тітушки", які безперешкодно потрапили на фабрику і разом з правоохоронцями гріються біля одного вогнища). Одному з учасників конфлікту здається дивним, що ми знімаємо, він намагається вихопити у мене мікрофон і б'є по камері. Разом з Ігорем Косташі йдемо до працівників міліції, які охороняють фабрику, просимо захистити нас від "тітушок", які перешкоджають діяльності журналіста. Той посилає нас у прес-службу. Бачимо начальника поліції Рудика, намагаємося поскаржитися на бездіяльність правоохоронців, але той посилає нас на 102", - написала Трокоз.

"Потім він підійшов і запитав, чи впізнаємо ми "тутішку", але перше враження вже склалося ... Подзвонив особисто керівник ДУ Національної поліції в Житомирській області Валерій Рудик, запитав, коли ми будемо готові написати заяву. Словом, поліпшення", - додала Трокоз.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення