Аварія вертольота в Кременчуці: загиблих може бути більше

 СЕГОДНЯ

На борту вертольота Мі-8, що впав у Кременчуці Полтавської області, могло перебувати, за попередньою інформацією, 4 людини, повідомила прес-секретар Держслужби з надзвичайних ситуацій у Полтавській області Світлана Рибалко.

Як повідомила Рибалко, виклик надійшов о 19:15 про авіаційну подію на околиці Кременчука за участю вертольота Мі-8 приватної компанії, який здійснював навчально-тренувальний політ.

"За попередніми даними, згідно з бортовим журналом, на борту знаходилося чотири людини, але зараз ще встановлюється точна кількість", – повідомила вона.

Рибалко повідомила, що вертоліт не врізався в вишку, а впав на відкритій території. "Він не врізався в вишку ... Там зараз йде мова про електроопори", – уточнила вона.

У свою чергу, як повідомили в прес-службі ГУ ДСНС в Полтавській області, за попередньою інформацією, на борту вертольота Мі-8 приватної авіакомпанії "Українські вертольоти", який зазнав аварії на околиці Кременчука, знаходилися чотири людини. Вертоліт пошкодив лінії електропередач.

На місце виїхали рятувальники, працюють 4 одиниці техніки. В даний час продовжується гасіння палаючого гелікоптера. Місце оточене поліцією.

Глава відділу комунікацій поліції Полтавській області Юрій Сулаєв розповів, що на місці працюють рятувальники і поліція

"Сказати точно, скільки загиблих, ми не можемо, так як зараз рятувальники працюють на місці події і намагаються потрапити всередину і вивчити сам салон вертольота. Допускається, що загиблими можуть бути до трьох осіб ... Звичайно, ми будемо уточнювати і доводити до громадськості нові обставини ", – сказав Сулаєв.

Разом з тим, він підкреслив, що ніхто, крім осіб, які перебували на борту, не постраждав.

"Попередньо правоохоронці, які перебували на місці, повідомили, що бачили елементи обірваних проводів. Тому поліція повністю оточила місце події, щоб ніхто з громадян не постраждав ... Є припущення, що можуть бути обірвані лінії електропередач. Поруч знаходиться вишка. Що сталося – це предмет вивчення слідства ", – повідомила Сулаєв.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення