Авіакатастрофа Ан-26: керівника Харківського університету ім. Кожедуба відсторонили від роботи

Міністерство оборони України відсторонило генерал-майора Олександра Турінського від виконання службових обов’язків начальника Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Про це повідомляє пресслужби Міноборони.

"До остаточного офіційного встановлення всіх обставин та причин катастрофи літака АН-26Ш генерал-майора Олександра Турінського наказом Міністерства оборони України усунуто від виконання службових обов’язків", – йдеться у повідомленні.

У Міноборони зазначили, що триває робота комісії міністерства з технічного розслідування катастрофи літака АН-26Ш у Харківській області та урядової комісії на чолі з віце-прем’єр-міністром, міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олегом Уруським.

Раніше віце-прем’єр-міністр — міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський заявив, що причинами падіння військового літака Ан-26 на Харківщині стали технічні несправності, на які наклався людський фактор.

Нагадаємо, увечері 25 вересня військовий літак АН-26 зазнав аварії поблизу Чугуєва. Він здійснював навчальний політ. На борту перебували 27 осіб, з них 20 - курсанти харківського військового університету. Загинули 26 осіб. Вижив тільки один курсант.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення