Австрійка перед смертю порізала 95 тисяч євро

 Lenta.ru

85-річна австрійка перед смертю позбавила спадщини своїх родичів, порізавши на дрібні шматочки заповідані їм 950000 євро (близько 65,3 мільйона рублів). Про це повідомляє The Local.

Літня жінка, ім'я якої не називається, померла минулого тижня в будинку престарілих в Австрії. Подрібнені купюри були знайдені на її ліжку.

Прокурор Еріх Хабіц (Еріх Habitz) заявив, що складу злочину в події немає, оскільки гроші знищила їх власниця. Він також зазначив, що держава, на жаль, ніяк не зможе допомогти родичам в сформованій ситуації. Тим часом у Національному банку Австрії заявили про готовність обміняти зіпсовані купюри на нові.

«Якщо спадкоємці зможуть знайти обривки грошей і довести, що вони дійсно є грошима, тоді вони, безумовно, будуть замінені», - пояснив представник банку Фрідріх Хаммершмідт (Фрідріх Hammerschmidt).

У січні цього року мешканка Нью-Йорка Роуз-Енн Боласні включила в свій заповіт мальтійську болонку по кличці Белла Міа. У разі смерті своєї господині тварина буде отримувати по 100 000 доларів на рік. Сини Боласні підтримали рішення матері.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення