Автівка перекинулася: у столиці на мосту водій намагався втекти після ДТП (відео)

Патрульні наздогнали та затримали водія, який намагався втекти після ДТП на Північному мості. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Попередньо, обірвалася контактна мережа тролейбуса, дроти впали на дорогу. Водій автомобіля Toyota не помітив перешкоду та наїхав на них. У результаті ДТП автомобіль перекинувся на бік.

Патрульні, які прибули на місце події, наздогнали водія Toyota, який саме тікав з місця події. Інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння він відмовився. Натомість намагався перекласти провину на свою дружину та стверджував, що це вона перебувала за кермом.

На водія патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без наявності відповідних документів) КУпАП.

Дорога буває непередбачуваною, обирайте безпечну швидкість уважно стежте за дорожньою обстановкою та зважайте на маневри інших водіїв.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення