Авто екс-нардепа Табалова вбило 4 людей: родичам загиблих погрожують невідомі

Народний депутат Олександр Качура готує депутатський запит до Нацполіції щодо ДТП із 4 жертвами, в якій винуватцем може виявитись секретар Кропивницької міськради та екс-нардеп Андрій Табалов.

Андрій Табалов

Рідні жертв стверджують, що в протокол ДТП поліція внесла зовсім іншу людину. Більш того, до них вже приїжджали невідомі люди і наполегливо просили замовчати ситуацію. Про це у своєму Facebook пише нардеп Качура.

Мова йде про аварію, яка сталася 22 травня близько 10.00 неподалік від села Марійка Жашківського району Черкаської області на 154 км автодороги М 05 "Київ-Одеса". Тоді Toyota Land Cruiser (ВА 1330 ВС), що належить секретарю Кропивницької міськради, екс-нардепу Андрію Табалову, протаранила ВАЗ-21114 (ВІ 1308 ЕВ), у якому перебували шестеро людей: двоє чоловіків, двоє жінок та двоє дітей. Загинули 6-річна дитина, жінка та двоє чоловіків. Ще одну жінку з 4-річною дівчинкою шпиталізували до лікарні у тяжкому стані. В авто Toyota Land Cruiser двоє потерпілих - діти віком 4 та 11 років. Їх також шпиталізували до медичного закладу. У жодному автомобілі для жодного з дітей не було автокрісел.

Родичі потерпілих впевнені, що за кермом Тойоти був саме Андрій Табалов, секретар Кропивницької міськради та екс-нардеп.

"Але чомусь, в протокол ДТП поліція внесла зовсім іншу людину, на рахунку якої 5 судимостей. До родичів загиблих вже приїжджали невідомі люди і наполегливо просили замовкнути. Погрожували. У зв'язку з цими фактами, я направляю депутатський запит в поліцію з вимогою провести справедливе розслідування", - наголосив нардеп Качура.

Водночас, сам Табалов заявив, що 22 травня, в день та час, коли сталася ДТП, він перебував на роботі у міській раді. Чиновник також підтвердив, що у даній аварії задіяний автомобіль, який належить особисто йому і яким він не користується впродовж кількох місяців.

"Напередодні аварії я дав автомобіль у користування доброму знайомому моєї дружини, який, власне, і був за кермом під час ДТП. Сам водій затриманий, наразі він перебуває у лікарні у Жашкові з численними травмами, під охороною Національної поліції. На нього чекають слідчі дії та суд", - написав Табалов у своєму Facebook.

Як уточнили у МВС, попередньо, водій авто Toyota Land Cruiser пішов на обгін зустрічною смугою руху транспорту. Назустріч йому рухався вантажний мікроавтобус Mercedes-Benz. Щоб уникнути зіткнення з Toyota, водій мікроавтобуса здійснив різкий маневр, унаслідок чого перевернувся. Після цього позашляховик "лоб в лоб" зіткнувся з автомобілем ВАЗ.

У численних коментарях під дописом про ДТП користувачі вказують: місце, де зіштовхнулись автомобілі, є дiлянкою дороги з двостороннiм рухом, оскiльки дві смуги, якi в напрямку столицi, ремонтуються та перекритi. Більше того, ще не скрізь стоїть відбійник, його монтують.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення