Авто розтрощило і порозкидало по трасі: на Вінниччині сталась кривава ДТП (фото)

Під Вінницею вранці 12 грудня внаслідок зіткнення лафета Мерседес з вантажівкою DAF від отриманих ушкоджень загинули водій та 58-річний пасажир евакуатора. Аварія сталась близько 4:30 ранку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"12 грудня поблизу смт Вороновиця зіткнулись лафет "Мерседес" та вантажівка DAF. У результаті аварії загинув водій та пасажир евакуатора, жителі Рівненської області. На місці аварії працює слідчо-оперативна група поліції та криміналісти", - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією слідства, 28-річний водій лафета, який на причепі перевозив два автомобілі, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою.

Причини та обставини аварії будуть встановлені під час досудового розслідування після проведення низки експертиз. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення