Автомобіль адвоката "діамантового прокурора" обстріляли з рушниці

 Вести.UA

У Києві автомобіль адвоката екс-заступник начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України (ГПУ) Володимира Шапакина Павла Насадчука обстріляли з рушниці.

"Обстріляли автомобіль з рушниці на проспекті Бажана 12-14. На стоянці зараз працює слідчо-оперативна група", - повідомив він журналістом.

За його словами, на місце викликали групу балістів. Адвокат пов'язує напад із його професійною діяльністю, зокрема захистом Шапакина.

Нагадаємо, в червні минулого року невідомі кинули дві гранати у двір будинку, де проживає другий адвокат Шапакина Сергій Козаченко. В результаті постраждала собака. Міліція відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

Колишній заступник керівника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимир Шапакин і колишній заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць, відомі як "діамантові прокурори", були затримані в липні 2015 року. При обшуку у них були знайдені великі суми грошей, а також діаманти. За даними слідства, вони отримали хабар у розмірі 3 млн 150 тис. грн. У липні 2015 року вони були звільнені їх з органів прокуратури. Розгляд справи "діамантових прокурорів" по суті почався 21 березня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення