Автомобіль "влетів" у вітрину книгарні в центрі Харкова (фото)

 Канал 112

Автомобіль "влетів" у вітрину книгарні в центрі Харкова. Про це повідомляє "Об'єктив".

Повідомляється, що аварія сталася рано вранці на вул. Сумській. Водій Volkswagen Golf з литовськими номерами на великій швидкості їхав по вулиці Ярослава Мудрого і з невідомої причини продовжив рух по прямій на вул. Сумській. Машина зупинилася тільки коли в'їхала в приміщення книжкового магазину, при цьому перелетівши три сходинки.

Повідомляється, що в машині знаходився водій – 26-річний іноземець, за неофіційною інформацією, громадянин Марокко, і пасажир - його співвітчизник. Пасажир у результаті аварії отримав травми. Очевидці ДТП стверджують, що водій автомобіля вів себе неадекватно.

"Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди постраждав пасажир автомобіля, його вік встановлюється. Легкі травми - забиття тіла, рук, ніг. Був направлений в медичний заклад в 4-у лікарню швидкої медичної допомоги. Водій від пояснень відмовився, був направлений в наркологічний центр для проведення експертиз. Результати будуть відомі через три доби. За зовнішніми ознаками водій перебував, м'яко кажучи, в неадекватному стані", - розповів керівник відділу Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в Харківській області Олег Никоненко.

Керівництво книгарні від коментарів відмовилося, збитки підраховують.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення