Avtopro.ua: усе для покупців та продавців автомобільних запчастин

Розумно заощадити на ремонті свого авто досить важко. Водієві доводиться вивчати асортимент безлічі магазинів. Але з розвитком онлайн-торгівлі економити стало легше. Пропозиції продавців можна переглянути у себе вдома, вибрати найкращі й замовити потрібні запчастини.

Маркетплейс Avtopro.ua - це популярний онлайн-майданчик для торгівлі автомобільними товарами. Число щомісячних відвідувань сайту досягає позначки у 3 млн. Відвідувачі високого оцінюють простоту інструментів для пошуку запчастин і торгівлі, а також безпеку угод та різноманітність асортименту. Що може запропонувати Avtopro.ua саме вам?

Якщо ви покупець

Онлайн-покупки запчастин є гідною альтернативою звичайним покупкам у магазинах або на ринках. Ось чим погані останні:

  • Є залежність від продавця;
  • Асортимент дуже обмежений;
  • Потрібно записувати та порівнювати ціни у різних торгових точках;
  • Для пошуку запчастин необхідно багато часу.

Щоб підібрати запчастини на Avtopro.ua, водієві достатньо ввести артикул деталі або вибрати її за параметрами свого автомобіля. Цифровий каталог об'єднав пропозиції величезної кількості продавців. Тут можна знайти оригінали, аналоги, а також б/в запчастини. Взаємозамінність деталей гарантована експертами маркетплейсу.

Однією з проблем цифрової торгівлі є низька безпека. Після введення опції Безпечної угоди покупці можуть без ризику відправити передоплату продавцю. Якщо продавець не відправить товар або стан запчастин буде поганим, сума передоплати повернеться покупцеві.

Якщо ви продавець

Онлайн-майданчики для торгівлі дозволяють продавцям збільшити свої продажі при відносно невеликих витратах часу і сил. Подібний формат торгівлі також гарантує збільшення кількості постійних клієнтів. Співпраця з Avtopro.ua вигідна за рядом причин:

  • Маркетплейс має вузьку спеціалізацію і підготовлену аудиторію;
  • Безпека угод мінімізує фінансові ризики;
  • У розпорядженні продавця є безліч інструментів для просування своїх товарів.

Після підключення Безпечної угоди число задоволених клієнтів зросте ще більше! Адже так покупці відчувають себе захищеними й будуть більш охоче замовляти запчастини саме у вас. Якщо ж клієнт не забере своє замовлення, то вартість зберігання та відправки буде компенсована з передоплати. Прибуток можна швидко вивести через LiqPay.

За матеріалами Avtopro.ua - пошук запчастин для авто

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення