Автотроща на Дніпропетровщині: два легковика розтрощено вщент, троє людей постраждали (фото, відео)

У Павлограді на перехресті вулиць Дніпровська та Успенська сталася аварія з потерпілими. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до Служби порятунку "101" 9 травня о 21:55. Про це повідомили у ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

"По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Mitsubishi-Spake star та Mercedes-A170. Постраждалих було витягнуто з автівок свідками події до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Внаслідок події постраждав водій та пасажир легковика Mitsubishi та водій автомобіля Mercedes. Постраждалі госпіталізовані працівниками екстреної медичної допомоги до Павлоградської міської лікарні №4", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники здійснили відключення акумуляторних елементів живлення автівок для запобігання виникнення пожежі та перекрили газове обладнання в одному з транспортних засобів.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

До надання допомоги залучено 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення