Автотроща у Нікополі: одна людина загинула, четверо у лікарні

У Нікополі внаслідок зіткнення двох автомобілів одна особа загинула та четверо постраждали. Про це повідомили у пресслужбі Дніпропетровського управління ДСНС.

"9 квітня о 20:45 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Херсонській. По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що сталося зіткнення двох легкових автомобілів: Skoda Octavia, в якому перебував лише водій, та Chevrolet Aveo, де перебувало п’ятеро осіб", - йдеться у повідомленні.

Пасажирка Chevrolet Aveo загинула на місці події, водія та ще трьох пасажирів госпіталізовано у травматологічне відділення Нікопольської міської лікарні №4 з травмами різного ступеня важкості.

Водій іншої автівки не зазнав серйозних травм, тож відмовився від медичної допомоги.

Аби попередити займання, вогнеборці змили залишки розлитих паливно-мастильних речовин з проїжджої частини та перекрили вентилі газобалонного обладнання на обох автомобілях.

До надання допомоги залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення