Автотроща у Покрові: авто перетворилось на купу металобрухту, водій загинув миттєво (фото)

У Покрові внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула одна особа та ще дві постраждали. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

"3-го травня о 03:49 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими, яка сталася на вулиці Партизанській. Прибувши на місце події співробітники ДСНС, попередньо, встановили, що водій легкового автомобіля Kia Sorento не впорався з керуванням та допустив зіткнення зі стовпом. Унаслідок зіткнення він загинув, постраждали ще двоє чоловіків", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання одного пасажира, 1989 року народження, деблокували з понівеченої автівки та передали медикам. Іншому пасажиру, 1985 року народження, допомога не надавалась. Постраждалих чоловіків екстреною медичною допомогою госпіталізовано до лікарні міста Покров.

Також за допомогою бензоріза співробітники ДСНС зрізали двері пасажирського сидіння та вилучили тіло загиблого чоловіка, 1977 року народження.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучено 11 чоловік особового складу та 2 одиниці рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення