Азербайджан розпочав військовий наступ на Вірменію

Війська Азербайджанської армії приступили до контрнаступної операції по всьому фронту. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на повідомлення Міністерства оборони Азербайджану.

"З метою припинення бойової активності Збройних сил Вірменії і забезпечення безпеки мирного населення командування Азербайджанської армії прийняло рішення почати контрнаступательную операцію наших військ по всьому фронту", - сказано в повідомленні.

Міноборони Азербайджану також повідомило про знищення 12 зенітно-ракетних комплексів Вірменії та про втрату одного свого вертольота.

"Бойовий вертоліт військово-повітряних сил Азербайджану був збитий в Тертерському напрямку, члени екіпажу живі", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, 27 вересня близько 6 ранку на кордоні Вірменії та Азербайджану поновилися бойові дії. За словами прем'єр-міністра Вірменії Ніколо Пашиняна, ініціатором є Азербайджан.

У той же час, в Міноборони Азербайджану в початку обстрілів по всій лінії фронту звинуватили Вірменію.

Прес-секретрь Міноборони Вірменії заявила про те, що були збиті два вертольоти і три БПЛА Азербайджану.

Пізніше уряд Вірменії оголосив військовий стан і загальну мобілізацію у зв'язку із загостренням збройного конфлікту з Азербайджаном.

Міноборони Вірменії показало знищення азербайджанського танка

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення