Азербайджанець жорстоко побив лікаря і медсестру пологового будинку (відео)

У Росії у перинатальному центрі сталася надзвичайна подія - чоловік завдав побоїв співробітникам перинатального центру. Затриманий зізнався у скоєному, пише ТАСС.

Встановлено, що 22-річний чоловік, уроженець Азербайджану, приїхав до своєї 23-річної співмешканки, яка перебуває на сьомому місяці вагітності.

"Молода жінка в той день прийшла в перинатальний центр на консультацію. Медики запропонували їй залишитися під наглядом, але вона подзвонила своєму співмешканцю з проханням приїхати і забрати її. Приїхавши в медустанову, чоловік безпричинно вчинив скандал і вдарив лікаря (39 років, - Ред.) і медсестру (64 роки, - Ред.). Завдані їм тілесні ушкодження були кваліфіковані як побої", - уточнили в поліції.

Виявляється, чоловік кілька разів вривався в оглядовий кабінет. Його намагалася зупинити молодша медична сестра. Відсуваючи в бік свою вагітну подругу, "захисник" штовхнув і літню співробітницю перинатального центру. Поки жінка намагалася встати на ноги і прийти в себе після серйозного удару, пара спокійно зібрала свої речі і вийшла на вулицю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення