Ажіотаж навколо поранення у зоні АТО нардепа Дейдея: волонтер зробив важливі зауваження

Народний депутат від "Народного фронту" Євген Дейдей не міг "просто так" потрапити на передову у зону проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Таку думку висловив відомий український волонтер Роман Доник, коментуючи поранення Дейдея, яке він нібито отримав на в районі Авдіївки Донецької області 14 липня.

"Не можна зараз як в 14 або 15 роках, взяти і поїхати повоювати або постріляти на передок бо так хочеться. Так, люди приїхали в АТО їздять по передку можуть бути обстріляні. Але воювати? Але брати участь в бою? Ну не смішіть будь ласка. Все , вольниця давно закінчилася. Якщо волонтери ще можуть проїхати без фіксації, то люди зі зброєю у військовій формі, а тим більше на МВСниих або чорних номерах, відразу фіксуються. І по прибуттю в розташування батальйону/бригади, відразу йде доповідь наверх", - пише волонтер на своїй сторінці у Facebook.

Він підкреслив, що ніхто з кадрових військових не взяв би на себе відповідальність пустити народного депутата навіть в зону можливого обстрілу, а не те, що у бій.

Крім того Доник повідомив, що під час поранення депутат в районі Авдіївки не було зафіксовано обстрілів - навіть зі стрілецької зброї.

"Соромно. А за вертушку до Дніпра", - додав волонтер.

Він також опублікував фото поранення народного депутата, через яке на вертольоті везли у госпіталь у Дніпрі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення