Багатодітна матір вкрала з банківської картки нової подруги 100 тисяч гривень

Поліцейські викрили 34-річну жительку Київщини на пограбуванні та заволодінні 100 тисячами гривень із банківських карток рівнянки. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

"Потерпіла та підозрювана познайомилися 3 грудня в одному із кафе на вулиці Грушевського в обласному центрі. Однак для рівнянки відпочинок закінчився втратою майна — новоспечена знайома відкрито заволоділа її мобільним телефоном і банківськими картками, що знаходилися у сумці, та поспіхом залишила заклад", - йдеться у повідомленні.

У подальшому зловмисниця у мобільному телефоні знайшла персональні дані до банківської картки, із якої зняла 48 тисяч гривень. Крім того, несанкціоновано втрутилась в автоматизовану систему інтернет-банкінгу, здійснивши кілька перерахувань кредитних коштів. Відтак, зуміла взяти позику у двох банках на 38-річну рівнянку, чим у загальному спричинила потерпілій матеріальний збиток на загальну суму 105 тисяч гривень.

Оперативники та кіберполіцейські вийшли на слід зловмисниці та розшукали її у селі Перемога Київської області, де та і мешкає.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання грабіжниці правоохоронці виявили банківські картки, крадений мобільний телефон та куртку, в якій та скоїла злочин.

"Слідчі Рівненського районного управління, зібравши достатньо доказів, повідомили жительці Київської області про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1 статей 186, 357, частиною 1 та 2 статті 361 та частиною 2 статті 185 КК України. 19 лютого суд обрав їй запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. Жінка 15 років одружена із чоловіком із характерною етнічною ознакою та виховує трьох дітей", - також повідомили у поліції.

Як встановили поліцейські, підозрювана і раніше потрапляла в поле зору правоохоронців за вчинення крадіжки, а за скоєний розбійний напад слідчі скерували матеріали кримінального провадження відносно неї до суду із обвинувальним актом.

Відповідно до санкції статей максимальне покарання, яке може загрожувати 34-річній жительці Київщини, до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення