Банда, яку розшукують у Києві, з Донецької області, — Шкіряк

 Канал 24

Зловмисники, які у Києві викрали 70 тисяч доларів і зі стріляниною втікали від поліції, належать до організованої злочинної групи. Про це у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Докази причетності зловмисників до ОЗГ знайдено під час огляду слідчо-оперативною групою автомобіля на якому пересувалися злочинці. Ймовірно до складу цієї озброєної банди входило близько 10 осіб. Основна частина яких, швидше за все, вихідці з Донецької області", — повідомив він.

Наразі поліцейські встановлюють їхні дані. Шкіряк додав, що ця банда може бути причетна до низки подібних злочинів, що були скоєні останнім часом у столиці.

"У столиці оголошено план "Перхват", проводяться всі необхідні слідчо-оперативні заходи для встановлення місця знаходження і затримання злочинців. Зловмисники озброєні і можуть чинити збройний опір", — зазначив радник міністра.

До спецоперації залучені відповідні оперативні підрозділи кримінальної поліції, патрульних та поліцейського спецназу.

Нагадаємо, ввечері 29 грудня в Солом'янському районі Києва двоє озброєних грабіжників викрали з припаркованого автомобіля 70 тисяч доларів і втекли з місця злочину.

Згодом грабіжники спричинили ДТП, в якій постраждали працівники поліції. Крім того, зловмисники відкрили вогонь з автомата.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення