Банда п'яних підлітків зґвалтувала 15-річну подругу перед тим, як спалити (фото, відео)

У Пермському краї РФ банда п'яних підлітків зґвалтувала і заживо підпалила знайому, а потім кинула вмирати біля залізничних колій. 15-річна дівчина отримала опіки до 90% тіла, але поліція затримала поки що лише одного неадеквата. Школярку зґвалтував і спробував спалити живцем хлопець із паралельного класу, десятикласник. Про випадок сьогодні масово повідомляють росЗМІ.

Дівчинку побачив машиніст поїзда, що проїжджав повз, викликав поліцію і швидку. Відправляти гелікоптером в інший район було небезпечно — доправили до місцевої лікарні. Зараз вона у лікарні у комі, з опіками тіла від 85 до 90%. Жертва етилових школярів у реанімації у критичному стані. Як з'ясувала Readovka, ці ж діти тримали в страху все селище.

"Я чергував того ранку, і близько 06.15 машиніст поїзда повідомив мені по рації, що на узбіччі шляху лежить гола дівчина в одних шкарпетках і вся в крові, - розповів співробітник залізниці. – Я повідомив про це чергову станцію, звідти інформація пішла в "швидку". Було відчуття, що дівчину поклали на рейки – там була кров, а потім вона звідти сповзла і знепритомніла. На тілі були опіки, і навіть суха трава довкола диміла. Почуття, що вона сама спіткнулася і впала, або їй допомогли. Коли приїхали лікарі, вона, як і раніше, була непритомна. Але медики привели її до тями, і обпалена дівчина змогла відповісти, як її звуть і скільки їй років. Очі, щоправда, при цьому вона не розплющувала".

За словами джерела, хлопці були близькими друзями. Вся родина нападника, за його словами, це працівники органів поліції та прокуратури. Хлопця затримали, триває слідство.

Як розповіли знайомі банди, один із нападників був під впливом наркотиків, у нього ж батько працював у силових органах. Саме цього підлітка вже затримали та за рішенням суду на два місяці відправили до СІЗО за підозрою у замаху на вбивство дівчини. За словами знайомих, дівчина не часто з ним спілкувалася. Що збираються зробити щодо ще двох виродків, наразі невідомо. Справа на контролі в Москві у глави СКР.

Також відомо, що школярка пішла на тусовку разом зі своїм хлопцем та його друзями, на спеці молодики швидко налакалися алкогольними напоями і почали конфліктувати один з одним. П'яні підлітки почали з'ясовувати стосунки, хлопець облив свою подружку рідиною для розпалу і підпалив.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення