Банда використала поліцейську форму при нападі на Запоріжжі

 УНН

На Запоріжжі банда використала формений одяг поліції під час скоєння нападу на приватне домоволодіння. Наразі одного зі зловмисників затримано на місці події, його поплічників, які втекли, шукають у межах операції "Сирена". Про це повідомляє з посиланням на прес-службу ГУНП в області.

"16 квітня близько 10:40 до Запорізького відділення поліції... надійшло повідомлення від жителя села Розумівка Запорізького району про те, що невідомі в масках скоюють напад на домоволодіння його сусідів", - повідомили у поліції.

Одного із зловмисників наряд групи реагування патрульної поліції затримав на місці події, у нього вилучено зброю, інші зникли.

"Встановлено, що під час скоєння злочину фігуранти використали формений одяг працівників поліції", - додали правоохоронці.

Також, поліцейські встановили, що зловмисники пересуваються на автомобілі КІА.

"На території Запорізької області негайно було введено поліцейську операцію "Сирена". Транспортний засіб працівники поліції виявили покинутим. Наразі на розшук та затримання зловмисників орієнтовано всі патрулі запорізької поліції", - вказали правоохоронці.

На місці працюють слідчі, оперативники та експерти. Вирішується питання щодо надання правової кваліфікації події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення