Бандити побили машини: маршрут на столичний ринок закрили через напади тітушок

Вчора, 23 вересня, в двох районах Києва сталися напади на маршрутні таксі, які перевозили пасажирів. Перевізник розповідає, що таким чином компанію залякують "в стилі 90-х". Щоб не наражати на небезпеку водіїв та пасажирів, маршрут №150 поки припинений.

Зазначається, що на зупинці "Кирилівська церква" з маршрутки вийшов молодик, який раптово дістав з кишені куртки молоток і кілька разів ударив лобове скло.

Повідомляється, що другий випадок стався на кінцевій зупинці 150-го маршруту, на вулиці Милославській на Троєщині. Інший хлопець проходив повз маршрутки і кинув в лобове скло камінь. Як і в першому випадку, його намагалися затримати, але "група підтримки" не дала цього зробити. Інтервал між нападами в різних частинах міста, склав не більше 15 хвилин.

За словами директора компанії-перевізника "Транс-Сіті" Сергія Бородіна, як повідомляє "Сьогодні", організаторами погрому можуть бути представники організації "Український стяг", які вимагають у перевізника гроші і залякують через відмову платити данину.

За його словами, навмисні спроби зірвати роботу спостерігаються також на маршруті №205, якому просто не дають працювати. У зв'язку з цим перевізники звернулися до поліції і в разі, якщо інцидент не буде розслідуваний, вони мають намір вийти на акцію протесту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення