Батьки власноруч вбили 4-місячне немовля: у хлопчика стався крововилив у спинний мозок

Батьки вбили немовля під час гри, коли підкидали його вгору. У малюка, попередньо, стався крововилив у спинний мозок. Випадок стався в Татарстані рф 6 січня. Близько десятої години дня чотиримісячний малюк перестав дихати і рухатися. Медики, що приїхали, констатували смерть дитини, пише SHOT.

26-річну матір та її співмешканця затримали. Попередні результати розслідування показали, що смерть хлопчика могла спровокувати гра. Коли його підкидали вгору, стався крововилив у спинний мозок шийного відділу хребта, після чого малюк помер. З квартири родини вилучили всі дитячі суміші, якими годували дитину. Їх відправили на експертизу.

Порушено кримінальну справу за статтею "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть потерпілого з необережності". Максимальний термін — до 15 років позбавлення волі.

Довідка

Загальновідомий факт, що дітей першого року життя не можна підкидати й трусити — це основа фізичної безпеки. Унаслідок грубого поводження діти отримують щонайменше синдром струшеної дитини.

Синдром струсу немовляти, англ. Shaken baby syndrome (SBS), це серйозна травма головного мозку, викликана сильним струшуванням дитини. Це форма жорстокого поводження з дітьми, яка викликає серйозні пошкодження головного мозку. Це може статися в результаті всього лише п'яти секунд струшування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення