Батьки знімали та продавали порно з власною 3-річною донькою

 УНН

У Полтавській області судитимуть батьків, які розбещували, ґвалтували та знімали на продаж порнографічні відео з власною 3-річною донькою протягом 2,5 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області

"Так, зловмисники, протягом 2,5 років, у Дніпропетровській області та в м. Полтава вчинили 63 епізоди злочинної діяльності. На орендованих квартирах батьки-збоченці знімали відео порнографічного характеру зі своєю дитиною та продавали його через мережу інтернет. Дівчинку ґвалтували, розбещували, задовольняли статеву пристрасть неприродним способом, знімали на порнографічні відео з 3-річного віку", - йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що подружжя з метою власного збагачення використовували свою малолітню дитину 2013 року народження у порнобізнесі та сексуальній експлуатації.

Для розгляду по суті затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 35-річного батька та 31-річної мати за обвинуваченням у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми – ред.), ч. 4 ст. 152 (зґвалтування малолітньої особи – ред.), ч. 3 ст.153 (сексуальне насильство – ред.), ч. 2 156 (розбещення малолітньої особи – ред..), ч.5 ст. 301 (виготовлення, збут, розповсюдження порнографічних предметів – ред.) КК України.

Обвинуваченим продовжено запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Збоченцям загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

У прокуратурі додали, що на даний час дівчинка перебуває у комунальному закладі соціально-психологічної реабілітації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення