Батьків, які знімали дочку в порно, засудили на 12,5 років в'язниці (фото)

Суд у Кривому Розі засудив до 12,5 років в'язниці чоловіка і жінку, які використовували свою чотирирічну доньку у зйомках порно. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у вівторок, 11 серпня.

"На початку серпня колегія суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу визнала чоловіка і жінку винними у скоєнні злочинів, передбачених п'ятьма статтями Кримінального кодексу: торгівля людьми (ст. 149), згвалтування (ст. 152), сексуальне насильство (ст. 153), розбещення неповнолітніх (ст. 156) і виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів (ст. 301). Суд призначив кожному з них 12 років і 6 місяців позбавлення волі", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці нагадали, що пару викрили в червні 2018 року у Кривому Розі Дніпропетровської області. Затримані є вихідцями з Кавказького регіону. Чоловікові на момент затримання було 29 років, а його дружині - 30 років. Вони знімали статеві акти з чотирирічною дочкою і продавали порнографічне відео "клієнтам" за криптовалюту. Для розсилки "пропозицій" фігуранти використовували месенджер, також влаштовували платні онлайн-трансляції.

Тоді під час обшуку в квартирі, яку тоді в Кривому Розі орендувала сім'я, поліція вилучила мобільні телефони, комп'ютерну і відеотехніку, яку використовували для створення і поширення порнографічного контенту, а також записи.

Відзначається, що справа налічувала 63 епізоди злочинної діяльності подружжя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення