Батько пішов, а мати зловживала спиртним: на Київщині повісився підліток

У Білій Церкві Київської області 17-річний хлопець покінчив життя самогубством, повісившись у своїй кімнаті. Про це 29 липня повідомляє "Обозреватель" з посиланням на правоохоронців.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Київської області, передсмертної записки на місці трагедії не виявлено.

"У поліцію, 27 липня, надійшло повідомлення про смерть 17-річного жителя Білої Церкви, який, за попередньою інформацією, повісився в квартирі. Передсмертної записки на місці не виявлено", – розповіли в поліції.

Водночас, джерело в правоохоронних органах повідомило OBOZREVATEL, що у родині, в якій жив неповнолітній, постійно виникали конфлікти.

"Хлопець жив з матір'ю, а батько пішов з сім'ї у 2014 році. Він важко сприймав конфлікти, які постійно виникали у родині через те, що жінка зловживала спиртним", – розповіло джерело.

Він додав, що в цей день підліток став свідком чергової сварки між його матір'ю та бабусею.

"Після конфлікту пенсіонерка поїхала додому і спробувала ввечері додзвонитися до онука, який на дзвінки не відповідав. Літня жінка попросила свого знайомого дізнатись, що відбувається у родичів, і він зміг зайти в квартиру через незамкнені двері. В одній з кімнат чоловік знайшов хлопця, який покінчив життя самогубством, повісившись на канаті "шведської стінки", – резюмував співрозмовник.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення