Батько співачки Юлії Началової розповів страшні подробиці про останні хвилини життя дочки

Батько російської співачки Юлії Началової, яка померла 16 березня 2019 року, Віктор розповів про останні хвилини життя артистки.

Так, про це чоловік написав у книзі "Юлія Началова. Листи батька", пише видання КП.

Зокрема, батько співачки пише, що перед смертю у артистки сталася нова хвиля зараження, проте лікарі робили позитивні прогнози.

"Нова хвиля зараження прокотилася по організму. Положення ускладнилося", – пояснив лікар. "Заспокойтеся, – продовжував лікар, ховаючи очі, – витримують і по три хвилі. Я раджу вам поїхати додому... Відпочити". Ми погодилися, але з умовою, що повернемося через кілька годин", – пише Віктор.

"Юля, о 16.30 забурмотів мій телефон, і я побачив на екрані слово ЛІКАР. Нічого не підозрюючи, відповів на виклик, хоча серце здригнулося в поганому передчутті. "Все, – почув я глухий голос лікаря. – Все. Нічого не змогли вдіяти".

"Звідки голос? З іншої планети? Але як же так? – хотілося кричати в трубку. – Я не вірю! Ми тільки що були... Вона була жива... Я гладив її тепле обличчя, м'яке волосся. Ми молилися... Ми вірили..." Мені здавалося, що я кричу в трубку, але насправді я не міг вимовити ні слова...".

Нагадаємо, Юлія Началова була екстрено госпіталізована 11 березня 2019 року, оскільки в неї різко підскочив рівень цукру в крові і загострилася подагра, на яку вона хворіла в останні роки.

16 березня стало відомо, що Началову в терміновому порядку прооперували через загрозу нового абсцесу на нозі. Через кілька годин після операції Юлія померла.

З'ясувалося, що це сталося в результаті набряку легенів і мозку, які виникли при ускладненні хвороби.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення