Березень попрощається з Україною морозними ночами і мокрим снігом

 УНН

Останні дні березня в Україні будуть теплими, а ночі – морозними. Подекуди очікується мокрий сніг та дощ. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

За даними синоптиків, 28 березня буде хмарно з проясненнями. У західних областях вдень і в Вінницькій, в Житомирській та Київській областях дощ; на решті території без опадів. Вітер південно-західний, у західній частині північно-західний, 7-12 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5° тепла, у східній частині місцями 1-3° морозу, вдень 8-13° тепла, на півдні Одещини до 16° тепла; в Карпатах мокрий сніг, температура вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°.

29-30 березня хмарно з проясненнями. 29 березня дощ, вночі з мокрим снігом, в західній частині, вдень і у більшості північних областей без опадів; 30 березня вночі у східних областях мокрий сніг та дощ, вдень у західних областях дощ, на решті території без опадів. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 7-12° тепла.

31 березня вночі у північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Хмельницькій, Івано-Франківській та Чернівецькій областях невеликий дощ; на решті території без опадів. Температура вночі від 3° морозу до 3° тепла, вдень 9-14° тепла; у західних та північних областях вночі 1-7° тепла, вдень 12-18°; в Карпатах вночі близько 0°, вдень 2-8° тепла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення