Без голови і з розрізаним животом: у мережу потрапило фото татуювання розчленованого у Києві чоловіка

Поліцейські протягом семи годин встановили та затримали підозрюваного у вбивстві та розчленуванні чоловіка у Голосіївському районі столиці. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Нам відомо, що це місцевий мешканець, 1990 року народження, який був знайомий із потерпілим, 1986 року народження. Попередньо ми з’ясували, що напередодні вони розпивали спиртні напої та між ними виник конфлікт. У результаті чоловік схопив ніж, кілька разів вдарив ним по тулубу опонента. Далі, аби приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло та фрагменти склав у сумку, яку вивіз у безлюдне місце в районі провулка Моторний. Ми затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", – розповів керівник поліції Києва Андрій Крищенко.

За даними Департамента карного розшуку Нацполіції, затримано 30-річного уродженця одного із сіл Кагарлицький району Київської області. Затриманий у скоєному зізнався та повідомив, де заховав голову.

Сумку з частинами тіла без голови знайшов вранці звичайний перехожий. Чоловік розповів, що коли побачив її, то штовхнув палицею, але відчувши всередині щось м'яке одразу запідозрив недобре.

За даними видання "Сьогодні", на тілі потерпілого численні ножові поранення. Зокрема, розрізаний живіт.

На руці вбитого є татуювання. У мережу потрапив фрагмент тіла розчленованого чоловіка. Фото опубліковано у вайбер-групі "Голосіїв".

Увага! Фото 18+

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення