Без Путіна: журнал Time опублікував список найвпливовіших людей світу

 Апостроф

Авторитетний американський журнал Time представив свій рейтинг 100 найвпливовіших людей світу за 2018 рік.

У рейтинг увійшли знаменитості відразу за категоріями: "лідери", "титани", "ікони" і "артисти".

Варто зауважити, що президент Росії Володимир Путін був обраний як один з найвпливовіших людей світу у 2004, 2008, 2014-2016 роках, однак, у 2018 році він знову не потрапив до рейтингу.

Однак, в список "лідерів" увійшли принц Гаррі і Меган Маркл, американський лідер Дональд Трамп, голова КНДР Кім Чен Ин, канадський прем'єр Джастін Трюдо, саудівський принц Мохаммед бін Салман, президент Китаю Сі Цзіньпін, і інші.

Серед діячів мистецтва виділили таких акторів як Хью Джекман і Ніколь Кідман, Галь Гадот, дівчинка-підліток з серіалу "Дуже дивні справи" Міллі Боббі Браун, ведучого Джиммі Кіммела, режисерів Грету Гервіг і Райана Куглера, художницю Джуді Чикаго і дизайнера Крістіана Сіріано.

"Іконами" 2018 року стали Ріанна, Дженніфер Лопез, Тарана Берк, автори розслідування про домаганнях Харві Вайнштейна Роман Ферроу, Меган Туей, Джоді Кантор, дизайнер Вірджіла Абло, Чедвік Боузман.

У список "титанів" потрапив тенісист Роджер Федерер, інженер і винахідник Ілон Маск, телеведуча Опра Уїнфрі, засновник Amazon Джефф Безос та інші.

"Новаторами" 2018 року стали виконавиця в стилі хіп-хоп Cardi B, олімпійська чемпіонка Хлої Кім, студенти, які пережили стрілянину і почали виступати за контроль зброї, актори Тіффані Хеддіш, Кумейл Нанджіані, Іса Рей і ін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення