Без вікон і дверей, зате з алкоголем: двомісячного хлопчика забрали із руїн біля шосе на Одещині (фото)

На Одещині ювенальні поліцейські разом із соціальними працівниками вилучили у матері двомісячного сина. Посадовці виявили немовля у закинутій будівлі на Старокиївському шосе, в умовах повної антисанітарії.

Інформацію про жінку з немовлям до поліції надав громадянин, який працює неподалік, повідомили у поліції Одеської області.

"Ювенальні поліцейські, які прибули на місце, встановили, що хлопчика народила в одному із одеських пологових будинків 32-річна уродженка Харківської області без постійного місця проживання, яка переїхала на Одещину декілька місяців тому. Громадянка не має при собі жодних документів, які б посвідчували її особу, на будь-які обліки в органах влади вона не ставала і дитину в органах державної реєстрації актів цивільного стану не реєструвала", - йдеться у повідомленні.

Зі слів жінки, у закинутій будівлі вона облаштувала місце мешкання, як їй здавалося, придатне для ведення побуту та проживання немовляти. Під час огляду приміщення у ньому панували безлад, антисанітарія, були видимі ознаки зловживання алкогольними напоями. Навіть вікна та двері у закинутій недобудові були відсутні.

Хлопчика у матері правоохоронці вилучили та передали до закладу охорони здоров’я, де він наразі перебуває під наглядом лікарів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення