Бездротові навушники Xiaomi - чи воно того варте?

Пристрої, якими ми користуємось щодня, все частіше є доступними у бездротовій версії. Чому варто використовувати бездротову версію цього аудіопристрою? Які навушники Ксіомі найвдаліші? Відповіді – у цій статті.

Основні плюси

Залежно від ситуацій, у яких ми використовуватимемо обладнання, ми маємо вибрати інший тип обладнання. Ми можемо вибрати:

  • Накладні навушники — великі моделі, що закривають вуха. Їх часто обирають геймери, а також поціновувачі переглянути кіно вдома. Це не найліпший вибір, якщо нам потрібна апаратура для прослуховування музики під час фізичної активності. Такі навушники оптимальні, коли ми проводимо час на одному місці, або пересуваємось по квартирі.
  • Внутрішньоканальні навушники не вставляються в слуховий прохід, а спираються на вушну раковину. Вони підійдуть любителям прогулянок.
  • Навушники-вкладиші — це обладнання розміщується у вушному каналі та ідеально підійде для різноманітних занять, у т.ч. під час бігу. Навушники цього типу дуже маленькі, легкі, але при правильному виборі моделі гарантують високу якість звуку.

Щоб із навушників звучала музика, у нас теж має бути якесь джерело звуку. Це може бути смартфон, але іноді пристрої можуть використовувати карту пам'яті, де зберігаються музичні файли.

бездротові навушники Xiaomi

Які бездротові навушники Xiaomi вибрати?

Інтерес викликають рішення бренду Xiaomi, який відомий створенням якісних пристроїв за низькою ціною. Ви можете зробити ставку на:

  • Mi True Wireless Earbuds Basic S – доступне обладнання за дуже привабливою ціною. Вони забезпечують сенсаційний звук та шумозаглушення. Пристрій може працювати до 12 годин без заряджання акумулятора. Це гарантує надійне з'єднання та плавну передачу даних. Використовуючи це рішення, ви зможете не лише слухати музику, а й робити дзвінки. Завдяки силіконовим вставкам навушники відмінно прилягають до вух, вони легкі та ідеально підійдуть для фізично активних людей. Ви можете керувати музикою за допомогою кнопки. Час заряджання пристрою становить до 2 годин.
  • Mi True Wireless Earphones Lite – ця модель коштує дорожче, але навушники виправдовують ціну. Ними можна зручно керувати за допомогою сенсорної панелі. Пристрій автоматично запускається, коли ви вставляєте його у вухо, і перестає працювати, коли ви його виймаєте. Технологія, що використовується у цьому обладнанні, забезпечує високу якість звуку. Ці навушники дозволяють робити дзвінки. У комплекті є портативний зарядний пристрій. Стандартний акумулятор дозволяє використовувати його протягом приблизно 3 годин.
  • Mi True Wireless Earphones 2 Basic – ще одне рішення, яке забезпечує високу якість звуку. Ви можете керувати дотиком, у тому числі відтворювати музику, запускати голосового помічника або відповідати на дзвінки. Ця модель дуже легка, а час її заряджання становить до 1,5 годин.

Який з перерахованих вище продуктів є кращим? Обладнання має бути пристосоване до ваших очікувань та того, як ви плануєте його використовувати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення