Безпекою журналістів в МВС тепер займатиметься Геращенко

 УНН

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков призначив свого заступника Антона Геращенко відповідальною особою за контакти з журналістським середовищем і за організацію його безпеки. Про це заявив на парламентських слуханнях на тему "Безпека діяльності журналістів в Україні: стан, проблеми і шляхи їх вирішення" Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко

"Справа про вбивство Вадима Комарова, побиття телеоператора Вадима Макарюка у Харкові, напад радикалів на агентство "Укрінформ", стрілянина по пресцентру агентства "Новий День"… цей перелік підготувала Національна спілка журналістів на зустріч з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим. На цій зустрічі ми прийняли рішення, що МВС приділяє відповідальну особу за контакти з журналістським середовищем і відповідальну за організацію безпеки, з урахуванням всіх структур міністерства. Міністр доручив цю роботу мені, і я разом з вами буду робити все необхідне, щоб забезпечити вашу безпеку, а значить свободу демократії і свободи в нашій країні", - сказав Геращенко.

З його слів, із завтрашнього дня зранку на сайті МВС зявиться спеціальний розділ "злочини проти журналістів та хід їх розслідування", на якому буде висвітлюватись інформація по статистиці і по тому, на якій стадії знаходяться справи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення