Бігав містом і різав себе ножем: у Львові затримали агресивного підлітка (фото)

У Львові підліток бігав з ножем із великим лезом та наносив собі ушкодження на очах у перехожих. Крім того, за словами очевидців, він погрожував пішоходам. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львова.

"Надзвичайна подія сталася на вулиці Керамічній ввечері 6 січня. Коли поліцейські приїхали на місце події, то згадана особа звідти втекла. Перехожі розповіли, що на прилеглих вулицях бігає хлопець і погрожує людям ножем", — розповіли правоохоронці.

Патрульні почали шукати юнака. На одній із вулиць вони побачили екіпаж поліції охорони, який теж отримав звернення від перехожих про хлопця. Вони розповіли, що з вигляду неповнолітній побіг на вулицю Володимира Великого. Правоохоронці побігли туди і побачили там згаданого хлопця.

"Він почав втікати. Поліцейські загнали його у глухий кут. Хлопець приставив собі ножа до грудей і попередив, що якщо хтось підійде ближче — він вб'є себе. Патрульний Роман Страмика, який стояв за 10 метрів від юнака, розпочав перемовини. Водночас напарник викликав екіпаж на підмогу та швидку допомогу, адже на обох руках хлопця були різані рани. Поліцейський просив хлопця дати змогу перев'язати рани, натомість він показово почав наносити собі ушкодження. Після довгих перемовин хлопець зізнався, що пережив дуже серйозне потрясіння і саме через це не хоче жити", — розповіли подробиці інциденту у пресслужбі Патрульної поліції Львова.

Одначе патрульний знайшов правильні слова, і хлопець викинув ніж.

17-річного львів'янина передали медикам. Вони обробили порізи на руках і в супроводі екіпажу відвезли хлопця до спеціалізованого медичного закладу. Туди ж патрульні привезли матір юнака.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення