Бігав по вулиці з гранатою: на Донбасі затримали п'яного неадеквата (фото)

У місті Українськ Донецької області поліція затримала чоловіка, який після сімейного скандалу бігав по вулиці з гранатою. Про це повідомила прес-служба поліції Донецької області.

"Поліцейські затримали сімейного дебошира, який розгулював по місту з гранатою. Прибувши за викликом на сімейну сварку, правоохоронці вилучили у п'яного чоловіка бойову гранату. За даним фактом порушено кримінальне провадження", - наголошується в повідомленні.

Увечері 19 червня в чергову частину поліції звернулася 34-річна жителька міста Українськ з проханням захистити її від співмешканця. Заявниця повідомила правоохоронцям, що у неї виникла сварка з п'яним чоловіком, а тепер він пішов з дому, прихопивши з собою гранату.

Через 20 хвилин на одній з вулиць правоохоронці виявили розшукуваного, який дійсно мав при собі гранату РГД-5.

На питання про те, звідки у нього цей предмет, чоловік відповів, що привіз гранату із зони бойових дій. Вилучений боєприпас направлено на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення