Бійка представника омбудсмена з охоронцем ресторану: з'явилась реакція Денісової (відео)

Прийнято рішення про проведення службової перевірки щодо представника Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павла Лисянського через побиття ним працівника готельного комплексу "Монарх" на Донбасі. Також Лисянського відсторонено. Про це повідомила Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова на свої сторінці у Facebook.

"У зв’язку з повідомленнями у ЗМІ про інцидент, який стався 5 грудня 2020 року між моїм представником з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павлом Лисянським та працівником готельного комплексу "Монарх", розташованого у місті Святогірськ повідомляю наступне: у неділю вранці Павло Лисянський особисто поінформував мене про зазначений випадок", - написала Денісова.

Денісова зазначила, що вона ініціювала проведення службової перевірки.

"Наразі мною прийняте рішення про проведення службової перевірки щодо представника Уповноваженого з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей, яка буде тривати до 21 грудня 2020 року включно з одночасним його відстороненням від посади на зазначений період", - зазначила Денісова.

У коментарях користувачі невдоволено запитують, що саме потребує перевірки: "Право вашого помічника бити іншу людину?", "Поліція має відкрити кримінальне провадження і притягнути до кримінальної відповідальності. Який конфлікт, той негідник просто побив людину!".

Відео бійки з'явилося у соцмережі.

Обережно, присутня нецензурна лексика, 18+!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення