Бійка з різаниною в одеській Аркадії: приїхало кілька швидких, на алеї багато крові (всі подробиці, відео)

Сьогодні зранку в одеській Аркадії сталася різанина. Як повідомляють одеські Telegram-канали, на місці інциденту дуже багато крові.

Увага! Відео 18+

Відомо, що між двома хлопцями та іноземцем стався конфлікт, у результаті котрого останній підрізав своїх опонентів і швидко втік. За даними очевидців, бійка почалася ще біля пляжного комплекса Bono, продовжилася біля нічного клуба Itaka і завершилася вже різаниною на центральній алеї Аркадії.

На місці події працюють криміналісти, приїхали дві карети швидкої допомоги. Щодо стану потерпілих наразі немає інформації.

Увага! Відео 18+

У коментарях під дописами у Telegram-каналах очевидці розповідають, що звук поліцейських сирен було чутно навіть о 9 ранку, слідчі дії тривають. Повідомляється, що обидвоє потерпілих хлопців начебто померли. Ця інформація наразі офіційно не підтверджена.

Варто зазначити, що в Аркадії це далеко не перший злочин подібного характера. Кавказці неодноразово відкривали стрілянину чи влаштвували різанину в ході з’ясування стосунків з іншою стороною конфлікту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення