Бійка зі стріляниною на Нивках: з'явилися нові подробиці

 СЕГОДНЯ

У Києві дорожній конфлікт між мотоциклістом і водієм автобуса закінчився бійкою і стріляниною. Нагадаємо, інцидент стався сьогодні, близько 12 години дня, на вулиці Щербаківського.

За даними поліції, причиною конфлікту стала першочерговість проїзду транспортних засобів. Не поділивши дорогу, автобус і байк зупинилися. Спочатку водії просто билися, але потім мотоцикліст дістав зброю і вистрілив у водія автобуса.

У соцмережах повідомляється про 10 пострілів. Правоохоронці уточнили, що байкер, за попередніми даними, застосував травматичну зброю.

Постраждалого, чоловіка 1975 року народження, доставили до лікарні, йому надають необхідну медичну допомогу. Стрільця, жителя Київщини 1988 року народження, затримали.

Слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції проводить огляд місця події. За фактом бійки зі стріляниною розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Стрільця затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення