Бійні в Керчі могло і не бути: стала відома початкова мета Рослякова

 Апостроф

Родичі загиблих в бійні в Керчі впевнені, що НП могло і не бути, оскільки метою Рослякова спочатку була директриса коледжу, а не студенти.

Про це повідомляють росЗМІ.

Так, вони вважають, що вбивця в першу чергу мав намір розправитися з директором Ольгою Гребеннікова. Т

ак, за свідченням матері одного із загиблих Олександри Лазарєвої, вона зустріла директора в морзі під час упізнання тіла свого сина, 19-річного Владислава. За її словами, жінка вигукнула, що теж могла бути на місці загиблих.

"А вона і повинна була бути", - стверджує мати, що втратила сина в бійні

За даними ЗМІ, очевидці трагедії розповіли, що Росляков першою мав намір убити саме директора. Стрілець дістав зброю з сумки в будівлі коледжу, спочатку попрямував саме в кабінет керівниці, шукав її в інших приміщеннях. І тільки зрозумівши, що жінки в будинку немає, став стріляти в інших.

"... Діти директора ніколи не любили. Ми, батьки, думали, що просто це була дитяча нелюбов до керівника. У причинах не розбиралися", - цитує видання слова Лазаревої.

Свідки стверджують, що влаштував масове вбивство студент добивав жертв пострілами в обличчя. Сама Гребеннікова покинула навчальний заклад за півгодини до трагедії 17 жовтня, виїхавши підписувати документи.

Повідомляється, що проти директора може бути порушено справу за статтею "Недбалість", главі навчального закладу може загрожувати до п'яти років в'язниці

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення