Бійня між підрозділами поліції: розвідники вбиті, операція провалена, злочинці в курсі

Три підрозділи поліції перестрелялись між собою в селі Княжичі Броварського району Київської області. Про це йдеться на сторінці журналіста, письменника та автора програми "Надзвичайні Новини" Костянтина Стогнія.

"Зараз не час для критиканства, хоча на таких трагедіях завжди робили собі рейтинг брехливі політики. В тому числі і ті, хто сьогодні буде закликати цього не робити. Згадайте, як паплюжили міліцію за загибель співробітників в перестрілці з бандитами в Одесі. Але з бандитами! А не між собою! А тепер по суті. Інформація попередня. На місці працюють журналісти Надзвичайных Новин. Поки що події виглядають наступним чином. Карний розшук влаштував засідку на домушників в покинутому будинку. Але в сусідньому - спрацювала сигналізація і на виклик приїхала група ДСО (колишній "Титан"). Ось вони-то і були тими, хто спрацював професійно і чітко! Вони, як годиться, швидко прибули на виклик і перевірили не тільки той об'єкт, але і прилеглі, де могли сховатися злодії. І затримали... співробітників УГРО. В цей час новий(!) спецпідрозділ "Корд" вирішив, що це бандити затримали розшуковців. Ось тут би зробити відступ і зрозуміти логіку командирів! Вони не бачили спецекипировки? Розмальованих автомобілів ДСО? Хто відповідав за зв'язок між підрозділами під час спецоперації - він пішов курити або таких тепер взагалі немає?! Коротше, замість того щоб служба охорони МВС доставила затриманих в райвідділ, а там би їх не розсекречуючи забрала... Почалася бійня. В ході швидкоплинного бою вбито 2 співробітника УГРО, 2 співробітника ДСО і одного спецназівеця "Корда". А справжні, домушники з боку з подивом спостерігали за цим замісом. І втекли на двох джипах. У поліції стверджують, що їх типу затримали, але пред'явити докази цього поки відмовляються.

Скажу чесно - дуже сверблять руки написати пару слів про реформу, профпідготовку, люстрацію, командирів і ще про дещо... Поки утримаюся. Нехай пройде розслідування. І хочу, щоб воно було об'єктивним, а не як у випадку із Сашком Білим. Зараз керівництво МВС знову почне бла-бла-бла "об'єктивність", бла-бла-бла "прозорість", бла-бла-бла "під контролем громадськості і журналістів". З Сашком Білим, ми це вже чули!", -написав Костянтин Стогній.

За словами журналіста, інформація попередня і буде уточнюватися. Це суспільний резонанс! Тут МВС не має права ховати свої прорахунки за завісою таємниці. Та й яка вже таємниця? Розвідники вбиті. Операція провалена. Злочинці в курсі

Також Костянтин Стогній відзначив фото загиблих правоохоронців

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення