Бійня у Дніпрі: солдат, який розстріляв товаришів по службі, пережив особисту трагедію (фото)

20-річний солдат Національної гвардії Артемій Рябчук, який у ніч на 27 січня розстріляв п'ятьох товаришів по службі та ще п'ятьох поранив, пережив жахливу трагедію у дитинстві.

Як повідомляє Обозреватель, Артемій ріс в сім'ї вірян Марії та Юрія на Одещині. За словами місцевих жителів, батько парубка помер, коли той ще навчався у технікумі.

Жінка, яка знає Рябчуків, розповіла, що родина була віруючою. Але у житті Артема сталася моторошна трагедія: його друг Сергій потонув буквально за метр від нього. Артемій нічого не міг вдіяти, бо вони обоє не вміли плавати.

Також сусіди дуже здивувалися, що Артем взагалі пішов в армію, адже він був релігійною людиною.

Щоправда, хлопець мав загострене почуття справедливості. Якщо щось було несправедливо, то він обстоював власну думку і доводив свою позицію. Міг образитися, якщо до нього не дослухалися.

Нагадаємо, 27 січня, близько 3:40 ранку на території Південного машинобудівного заводу військовослужбовець Національної гвардії відкрив вогонь з автомату. У результаті четверо військовослужбовців і одна цивільна жінка загинули на місці, ще п’ять людей отримали поранення. Після злочину молодик втік, але згодом звернувся до перехожої, аби та викликала поліцію, а потім здався.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення