Бійця "Торнадо" посадили на шість років за зґвалтування

Новопсковський райсуд Луганської області визнав колишнього міліціонера роти патрульної служби "Торнадо" винуватим у зґвалтуванні і засудив до шести років в'язниці.

Як повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос у фейсбуці, в червні 2015 року підсудний на території Новопсковського району Луганської області катував, а потім, погрожуючи гранатою, зґвалтував, у тому числі в збоченій формі, місцеву жительку.

Екс-міліціонера визнали винуватим за ч. 1 ст. 127 (катування), ч. 1 ст. 152 (зґвалтування, в тому числі неприродним способом), ч. 1 ст. 153 (задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства) і ч. 1 ст. 263 (зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, рота "Торнадо" з грудня 2014 року по червень 2015 року охороняла громадський порядок у кількох населених пунктах Луганської області. У червні 2015 року військова прокуратура затримала вісьмох членів роти, а потім ще кількох бійців. Їм інкриміновано тяжкі злочини, в тому числі зґвалтування.

Про винесення вироків затриманим досі не повідомляли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення